top of page
StefanieNick_HQ-569.jpg

CONCEPT STORIES

"Inspirerend, buitengewoon en onvergetelijk"

Concept Stories staat voor maatwerk. We bekijken samen welk concept het best bij jullie verhaal past en trachten op die manier een uniek moment te creëren dat jou en je naasten dichter bij elkaar brengt. 

We beginnen met een blanco blad papier, luisteren naar jullie wensen en verwachtingen en staan jullie bij met tips en advies op maat. 

Wie 'we' zijn, lichten we graag even toe! 

concepstories boompje.jpeg

NICK VAN STAPPEN

Sociaal, gepassioneerd en enthousiast.

Laat deze drie eigenschappen een aanknopingspunt zijn om mezelf voor te stellen!

De passie om een verhaal te vertellen wordt gesterkt door mijn beroep als leerkracht. Dagelijks geef ik het beste van mezelf om kinderen tussen de 12 – 16 jaar oud les te geven met aandacht voor elk kind.
Mijn creativiteit in expressie en inlevingsvermogen naar een publiek toe komen helemaal tot uiting als ik op de planken sta bij verschillende toneelverenigingen in St-Truiden én tijdens de momenten dat ik (kinder)animatie verzorg.

concepstories boompje.jpeg

STEFANIE VANOIRBEEK

"May your choices reflect your hopes, not your fears." - Nelson Mandela

Een slogan die perfect bij me past. Mijn positivisme en een gezonde brok ambitie zorgen ervoor dat ik steeds mijn dromen najaag. In het professionele leven werk ik als business consultant bij een IT-software bedrijf.

Daarnaast ben ik de trotse echtgenote van Nick en fiere mama van Flor.

Mijn creativiteit kan ik kwijt in de organisatie van ceremonies. Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is om de juiste sfeer te creëren bij sleutelmomenten, zowel leuke als serene. Ik zie het als een uitdaging om anderen hier in bij te staan.

bottom of page